Viata e roz

Evolutia bat-o vina!

Ca orice mamica actuala, activa si perfecta, uite-ma mot in grupurile de mamici. Bine, aia cu activa uitati-o ca sunt cam inactiva. Nici nu mai conteaza fundamentul, am intrat si eu ca orice femeie normala, mama pentru prima oara. Ce-am descoperit m-a frapat! Dar… despre descoperiri alta data, azi e despre mamici si necesitatile fiziologice.

Intr-o lume in care accesul la tehnologie implica si acces la informatie si cultura, oamenii inca se-nvart in cerc incercand sa-si prinda coada! Vad pe grupuri de mamici idei care ma lasa masca si ma fac sa apelez Protectia Copilului, nu alta!

Inca mai sunt parinti care cred in farmece, deochi si leacuri babesti, ba chiar si in parerea vecinului necunoscut. O mamica “disperata” ca i s-a deochiat copilul e sfatuita sa puna nitica “urina” pe el 😱

Leacuri pentru deochi

Pe un alt grup, din care fac parte cu mandrie pentru ca pune la cale tot felul de actiuni caritabile, unde majoritatea mamicilor par sa stea bine financiar si intelectual, descopar solutia salvatoare pentru a invata copilul sa foloseasca olita: iei cacat din pampers, il ungi bine la buci si il lasi asa ca sa vada ca e nasol. Dupa care, il speli si ii explici ca daca nu face la olita il lasi asa plin de cacat. Baaa, fashionistele pulii mele ati innebunit?!

Mamica “sadica” si pampersul plin de magie

Cam asta a fost deocamdata, promit sa revin si cu o postare dedicata exclusiv grupurilor de mamici. De fapt doua, una pro si una contra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *