Presar

Cea mai lunga rochie de mireasa din lume – e facuta in Romania

Cand esti inconjurat de oameni talentati, creativi, misto cum imi place mie sa spun, fiecare pas mic sau mare pe care ei il fac, devine si pasul lor, succesul lor devine si mandria ta. Cand m-au sunat fetele de la Andree Salon sa imi spuna ce-au de gand, m-am bucurat enorm, cand m-au sunat sa ma roage sa devin PR-ul evenimentului, am spus DA fara sa stiu in ce ma bag. In fond, ele stabileau un nou record mondial, invingand o tara ca Olanda (cunoscuta pentru broderiile manuale atat de premiate), iar eu ajungeam sa vorbesc despre acest lucru, neluand in seama niciun obstacol ce avea sa vina!

Peste 100 zile de lucru

4700 metri de tafta

Aproape 11 metri de jakard

45 metri de captuseala

Aproape 6 metri de corset – chantilly

1857 ace de cusut

150 paiote de ata 

2 surori nebune, cu suflet frumos

 

Imi place ca in Romania mai exista oameni care pun suflet in ceea ce fac si nu se multumesc doar cu o afacere de succes. Andree Salon este povestea a doua surori, pasionate de croitorie si obsedate de a crea tinuta perfecta pentru ziua mult visata de aproape toate fetele. Andreea Salon are atelier propriu, putine ateliere inca mai lucreaza manual broderiile pentru rochiile de mireasa, au magazine in Bucuresti, ba chiar si pe Lipscani – Raiul rochiilor de mireasa si a magazinelor cu staif, au site si magazin online. Le lipsea ceva celor doua surori? Da, o aventura! Asa ca au pornit intr-o aventura care sa aduca din nou numele Romaniei in Cartea Recordurilor si in care ele sa faca ceea ce le place: o rochie de mireasa deosebita!

Fetele si-au atins telul, eu era cat pe aici sa nu mai ajung la conferinta de presa pentru ca imi cedasera botinele cu putina vreme in urma, au mai fost si cateva peripetii dar nu vreau sa fiu rautacioasa ci doar sa ma incarc cu energia faptului ca am asa oameni frumosi si talentati in viata mea! Apropo, dupa Targul de Nunti, unde rochia va fi expusa, ea va fi scoasa la licitatie iar banii vor fi donati in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

P.S Nu faceti misto de freza, balbe, nimic…

P.S 2 Promit sa revin cu mai multe poze!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *