citate voltaireInjur, injur foarte mult. Marinareste, birjereste, injur. Ma scap de furie fara sa dau cu pumnul in masa, scotand cateva expresii care contin de obicei cuvintele pula, pizda, ma-ta. Jignesc injurand. Si nu stiu de ce, mi se pare ca o trimitere la origini e mai putin deranjanta decat un apelativ de genul „prost, idiot, nesimtit”, etc.  Poate e doar parerea mea…

Uneori ma deranjeaza ca injur. Ma strofoc si reusesc de cel mai multe ori sa nu injur in preajma copiilor. Sunt atenta la sensibilitatea lor. Sau imi e teama de intrebarile care ar putea deriva din injuratura mea?!

Dar cel mai mult ma deranjeaza atitudinea de curve virgine pe care o au multi in jurul meu cand injur. „Aoleo, esti fata!, „Aoleo, ce urat vorbesti”, „Cum poti sa spui asa ceva?!”. Si ma blocheaza.

Daca sunt fata nu inseamna ca sunt mai putin stresata si daca nu alerg 20 km, nu dau cu pumnul in masa si nu sparg pahare nu vad care e problema ca ma „eliberez ” asa. Cum pot spune „pula”, bine, cu usurinta. Cu usurinta cu care tu zici mana, picior, ochi, urechi.

Nu inteleg asta. Zici mana si nu te gandesti doar la mangaieri, te gandesti si la doua palme date dupa ceafa. Zici picior si nu te gandesti doar la fotbal te gandesti si la un sut in cur. De ce cand zic pula te gandesti la ceva scarbos daca ti-ai inceput deja viata sexuala si n-ai ramas repetent la anatomie?! Sau de ce cand zic pula nu te gandesti la procedeul prin care dai viata?!

Invatam copiii ca nu este frumos sa vorbeasca urat. Dar de cand pleaca in picioare, probabil deranjati sau curiosi, baieteii se trag de „putulica”. Si va intreb ceva, puteti raspunde in gand ca sa fiti sinceri, din 10 barbati pe care ii vedeti pe strada sau ii intalniti intr-o singura zi, se intampla ca 9 dintre ei „sa si-o aranjeze” fara pic de jena?Stiu, ei sunt mai putini vulgari decat mine! Ete pula!

Si cel mai tare ma oftic si imi vine sa injur continuu cand imi face observatie una care ragaie a pula, care o suge de trei ori pe zi si o data seara, una care isi baga pula-n ea cu ambele maini. Si o auzi: „aoleo, ce urat vorbesti”. Probabil zice de fapt: „taci ca-mi faci pofta”!

V-am pupat!

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=kcDQ2cww-kY”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *