Presar

Te-am iubit, dar, te-ai tarfit

Am mai spus ca din nefericire, fraza asta geniala pe care o folosesc des nu imi apartine. Este sloganul unei Expozitii de Arta ce a avut loc in Centrul Vechi al Bucurestiului in urma cu cativa ani…

Cine ma cunoaste stie ca am probleme cu pofta de mancare sau cu foamea. Nu pot sa o inteleg, in special foamea de bani. Tocmai de aia, mi se ridica paru-n cap cand vad niste gagici care erau candva misto si care, pe principiul “te-am iubit, dar te-ai tarfit” au ajuns sa se vanda. Intai, pe o pereche de blugi si o masa la restaurant, apoi pentru un job, apoi pentru o functie, apoi si-au pastrat pozitia capra ca sa-si pastreze pozitia-n firma, chiar daca futacul era mai batran ca ta-su.

Apoi, ca asa curge Dunarea, pozitia capra n-a mai fost de-ajuns si au ajuns la pozitii politice, nedandu-si seama ca un futac – doi, un lins doua de cururi, nu sunt totuna cu a te freca o tara intreaga, atunci cand ai impresia ca sustii oameni din diverse pozitii politice. Ca vezi tu, una e sa ai principii si idealuri politice pe care sa le sustii si alta e sa sustii pozitii politice. Cu doar nu suntem o tara de Tutea sau Gyr! Bai, si stii care e partea cea mai tare?! Ca la final, tavalita de toata lumea, faci pe curva virgina ! Hai sictir!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *