• +45/20694145
  • andreea.letinca@gmail.com

Imi place Radu F Constantinescu

Imi place Radu F Constantinescu

 

Il citesc pe Radu de ceva vreme. Cand nu am mai putut oferi raspunsuri ochilor plansi si inimilor frante, recunosc m-am folosit de el. Cand mi se punea cate o intrebare de genul :”de ce barbatii sunt porci”, bagam repede un link de la Radu. M-am folosit de textele lui, le-am citit, le-am urmarit si mi-au placut.

Poate nu scriam textul asta daca nu ma impiedicam zilele trecute de textul unei bloggerite ultra-feminina care il blama pe Radu. Si zic, hopa!

Am spus mereu ca barbatii se pricep (mai bine decat noi) la cratita si la scris. Scrisul lor e intotdeauna mai simplu, mai concis. Lor nu le plac florile nici macar in texte. Ahh si la caligrafie! Surprinzator, am in jurul meu barbati care desi scriu agramat scriu mult mai citet decat femeile! (desigur, nu e o regula).

De cate ori mai vorbeam de textele lui, se trezea cate una sa spuna ca nu exista, ca scrie o femeie textele alea. O alta care sa spuna ca tipul e prea pe advertising si face pe doctorul de suflete (ceea ce nu e departe de adevar) si desigur, unul care sa spuna ca e gay.

Mi-e drag de Radu ca isi face timp si citeste mesajele primite, probabil asta il inspira sa scrie, textele lui par uneori raspunsuri la casuta postala Bravo. Imi place ca nu face doua texte fara sa aminteasca de nevasta-sa. Muza lui. Imi place ca isi bate capul cu problemele muieresti si cu depresiile noastre atat de frecvente si atat de importante (!). Imi place ca spune/ scrie lucrurilor pe nume.

Poate e un produs, poate e un tip care stie cum merge treaba cu personal branding-ul prea bine ca sa nu-l puna in practica. Dar acum, ce femeie nu viseaza sa auda vorbe frumoase? Ce femeie nu viseaza sa zambeasca de la prima ora a diminetii si sa afle de la persoana iubita cat de mirifica si unica este ea pentru el? Ce femeie, maritata sau prinsa intr-o relatie, nu explodeaza de bucurie cand el are atatea poze cu ea in telefon, sau o face partasa la succesul lui in sensul ca ii atribuie laude si o parte din acest succes? Ce femeie nu adora sa fie miezul barbatului de langa ea si sa fie ea si numai ea centrul universului sau? Eu cred ca toate. Si toate se bucura de acest produs, sau nu, Radu F Constantinescu!.

Dede

Lasă un mesaj